Nikon FE

Tämä on ollut monesti mukana. Huomasin, että tykkään kovasti tämän halvasta mutta hyvästä 50mm f/1.8 -objektiivista. On minulla 24mm, mutta vähän kyllästynyt laajoihin kuviin. Sitä paitsi se on isohko kun siinä on tuota turhaa automatiikkaa. En tiedä oliko syy, mutta kun tähän ostin etsimeen diopterilinssin, niin tuntuu että se on ollut sellainen pieni juttu, joka uupui. Tai sitten olen oppinut käyttämään sitä kuin kameraa. Minulla on paha tapa mennä pitkiin aikoihin käsivaralta ja eihän siitä sitten mitään tule.

Lisäsanoja:

Tämä oli sellainen ihme kamera, että luulin pitkän aikaa että tämä oli FM, mutta onkin FE. Joka on parempi kamera. Tuo 24mm on myyty. Olisi automatikoineen toiminut toisissa, paremmissa Nikoneissa mutta ei tullut koskaan lähdettyä sielle tielle.

Tämän päätarkoitus nyt kamerana on ollut olla pidikkeenä mun Tilt-adapterille (Sift-löytyy myös) siis sen joka blurraa toisen sivun. Menen aina sekaisin kumpi olikaan kumpi. Sen takia minulla on vielä mir 45mm sen kanssa. Kuvia näkyy alla. Eli siis P6->Nikon adapteri.