Seuraava numero

Siis vuosissa olisi taas edessä. Huomenna. Onneksi on huomiseksi suuniteltu iltavuoro ja sitten aamu, että pääsee olemaan realisti ja kokemaan iän tuomat hankaluudet niin mukavasti. Minä olen aika kova marmattamaan, tämän olen huomannut. Ikävää siinä on vain se että jos en huomaa marmattavani, onneksi suurimmalta osin marmatan tietoisesti. Jos marmatan etten huomaa, johtuu se yleensä että olen väsynyt ja jotain paikkaa kolottaa. mm. Järkevä lääkäri totesi tänään, että minulla on issias. Ollut tosin jo kolmatta kuukautta. Ei sillain että jos ei istu kovilla penkeillä, niin. Ja kävellä pystyy nyt eteenpäin kuitenkin.

Nyt oli pari päivää vapaata, joten ehdin tässä taas lämmitellä noita koodaushommia. Tosin mitään en ole saanut itse koodattua, katsonut vain pääasiassa kun muut koodaa. Hyviä opetusvideoita tuolla juutuubissa. React. Siitä vaan sitten jonkun videon vieressä näpyttelemään.

Osakeharrastuskin on ollut mielenkiintosita. Hienosti yksi arpalappu nousi huippuun ja rupesi sitten laskemaan. No kunhan nyt ei ostohintaan laske. Mietin, että eipä sitä kannata myydä kun harrastelijalla on niin vähän valuuttaa siinä että kuluihin menee vaan. Pistin toisaalta yhden tappiollisen rahaston myyntiin, ei se kaupaksi varmaan mene, mutta jos menee niin saa ostettua jotain kivaa sillä.

Ei, kyllä mä vielä innostun ja noi roikkuvat filmit tästä kehitän, en ehkä skannaa, mutta kehitän. Tuota hackintoshia en ole nyt enää saanut boottaamaan, että siihenkin saisi aikaa kulumaan että sen saisi suosiolliseksi. Viihtynyt nyt täällä linux mintin puolella kovasti, joten ei sillain ole kaihertanut. Tiedä sitten miten saisi skannerit toimimaan täällä linuxin puolella. Olisihan tuo wintoosan puoli vielä toki. Ehkä keskityn jossain vaiheessa osax:ään pääsemiseen.

Ensi viikolla ehkä lähden mukaan nuuksioon. Ottaisikohan sinne jonkun keskarin mukaan. Siis kameran. Hmm. Kino nyt on sellaista.

Ulkona sataa vettä. On ollut myös aurinkoista. Pääasiassa viielää ja viileää luvassa lisää. Ja ehkä kohta, kaiken tämän viileyden alla, on tullut kesä. Kissa ainakin haluaisi ulos.

Niin. Kaikenlaisia 5$ kuussa maksavia vps:siä sitä maailmalla olisi. Olen miettinyt sellaisia Rasberry PI -tyyppisiä ratkaisuja, en kuitenkaan Rasberryä. Vaan ei taida olla mitään järkeä nyt. Että mitä tälle wordpress-sivustolle sitten…. että onhan minulla se ilmaispressi siellä johon voisi. Ja onhan tämä hyvä tietokanta jos saisi vaikka muunnettua joksikin json-tietokannaksi tai sitten vaan pistää pystyyn myslin ja vaikka värkkää jonkun oman alustan jolla päivittää tätä…